АПСОЛУТЕН ХИТ: Мајка го учи бебето да каже „мама“, но кучето научи побргу (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимката од оваа бебе и куче за кратко време го обиколи светот.

Мајката сакаше да го научи своето дете да каже мама, а во рацете држеше ручек кој сакаше да го искористи како награда. Сепак, бебето не беше премногу заинтересирано за комуникација, но затоа беше нивното куче.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.