Апел за помош на самохрана мајка од Куманово

Сподели со своите пријатели

Мери Андоновска е мајка на две малолетни дечиња кои во последнава година живеат без електрична енергија.

Loading...

Без никакви финансиски примања, мајката е принудена да побара помош од сите вас.

За овие дечиња да не седат во темнина и да не читаат и пишуваат на свеќа, потребна им е финансиска помош со која ќе ја приклучат електричната енергија. Сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат можат да го контактираат семејството на  075 800 987, а своите донации можат да ги остварат и преку:

Сметка за донирање: 320500024475215 Централна кооперативна банка АД Скопје МЕРИ АНДОНОВСКА

Leave a Reply