1,5 терабајти податоци протекоа од сајт за возрасни

Сподели со своите пријатели

Голема количина на материјали од страници за возрасни сега се споделуваат на социјалните мрежи.

Loading...

Веб-страницата е Onlyfans, а се проценува дека протекле околу три милиони фотографии и околу 750 часа HD видеа.

Како што велат од оваа страница, не е дека тие биле жртви на одреден напад, туку материјалот бил собран од многу различни страни, а потоа е поставен на интернет.

Наскоро сите би можеле да дознаат какви порно филмови сте гледале на интернет

„Ние ја испитавме можноста за хакирање на страницата и не најдовме докази. Протечената содржина била собрана од повеќе извори, вклучувајќи ги и социјалните мрежи“, се вели во соопштението на компанијата.

Во моментов нема начин да се спречи оваа содржина да се споделува низ интернетот, пишува Индипендент.


Leave a Reply