Во недела во Пелинце ќе се одржи ”Алфа фест 2015”

Сподели со своите пријатели

Во организација на Алфа Ромео Клуб Македонија, утре /24 мај/, во Пелинце ќе се одржи собир под наслов ”Алфа Фест”.

Loading...

Клубот е формиран пред околу една година но официјално е регистриран како здружение во Јуни 2014 година. Првиот собир се одржува под наслов “Alfa Fest”,    повеќе ќе наликува на журка со сопствениците и љубителите на Alfa Romeo возилата. За време на собирот ќе можe да се стане член во здужението со што ќе се добиваат поволности во фирмите – партнери на клубот.

За подетални информации посететe ја официјалната страна на Alfa Romeo Club Macedonia. Сите љубители на автомобили се добредојдени.

Leave a Reply