Викав не се собирајте, а ми 15 душе у куќу (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

И док надвор нема никој заради заштиту од коронавирус, људи биднуев све покреативни седејќи дома.

Loading...

Такој и една кумановка реши малко да не насмее сви. У целу низу вести за заболени, починати и како да се заштитите, може малко и да се насмеете.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *