Звонко Веселиновиќ

Сподели со своите пријатели

Владата на Велика Британија воведе санкции за српските бизнисмени Звонко Веселиновиќ, Милан Радоичиќ и Слободан Тешиќ. Loading… Одлуката за санкции е објавена на официјалната веб-страница на Владата на Велика Британија. Тешиќ, Радоичиќ и Веселиновиќ се на тој список поради коруптивни дејствија. – Пополнувајќи ги сопствените џебови со кражби и коруптивниПрочитај повеќе