знаење

Сподели со своите пријатели

Нова студија открива дека постојат голем број луѓе во одредени земји кои не поседуваат значителено знаење за некои од најважните животни прашања. Во кои земји се живее најдобро? Русија и САД ја губат репутацијата (видео) Loading… Студијата на компанијата „Ipsos MORI“ анкетирала вкупно 29.133 лица ширум светот поставувајќи им прашањаПрочитај повеќе