Жан-Клод Јункер

Сподели со своите пријатели

Поранешниот претседател на Европската комисија, Жан-Клод Јункер изјави дека на Украина треба да ѝ се даде перспектива за членство во Европската унија, но и предупреди дека е скептичен кога се во прашање роковите и дека Брисел не треба да ветува нешто што не може да го исполни. Loading… „Целосно сеПрочитај повеќе