Voyager Labs

Сподели со своите пријатели

Мета тврди дека Voyager Labs користела повеќе од 38.000 лажни Фејсбук профили за собирање податоци од профили, групи и страници. Loading… Кражба на кориснички податоци Компанијата поднесе тужба против Voyager Labs за создавање на десетици илјади лажни сметки со кои извлекувала податоци од повеќе од 600.000 кориснички профили на Фејсбук.Прочитај повеќе