Владимир Константинов

Сподели со своите пријатели

Шефот на кримскиот парламент Владимир Константинов изјави дека „украинските вандали“ се одговорни за денешната експлозија на мостот на Крим, пренесува РИА Новости. Loading… – Украинските вандали успеаја со крвави раце да го фатат мостот на Крим. Сега имаат со што да се фалат, за 23 години владеење со полуостровот неПрочитај повеќе