Владимир Џабаров

person holding space gray iPhone 7

Сподели со своите пријатели

Руските сенатори не добија препораки да не користат мобилни телефони Ајфон, изјави за РИА Новости првиот заменик-шеф на меѓународниот комитет на Советот на Федерацијата, Владимир Џабаров. Loading… „Таква препорака сѐ уште не сме добиле“, рече политичарот и додаде дека е подготвен да се откаже од телефонот на Епл, доколку еПрочитај повеќе