визионер

Сподели со своите пријатели

Лим Ба, визионер и гуру, се обидел да изведе бизарен тест на физичка издржливост. Имено тој бил ставен во експрес лонец кој претходно бил загреан во топла вода, но сетоа тоа не завршило добро по него. Овој настан од 2017. година ги потресе сите, а особено неговите верни обожаватели воПрочитај повеќе