Виталиј Третјаков

Сподели со своите пријатели

Пропагандистите на Путин повторно ја оправдаа војната во Украина во емисијата на омилениот водител на Путин Владимир Соловјов. Loading… Овој пат еден од гостите беше професорот Виталиј Третјаков, кој сите Украинци ги нарече животни. „За дваесет до триесет години картата на Европа ќе биде сосема поинаква. Моќните европски народи исчезнуваат,Прочитај повеќе