Виола фон Крамон

Сподели со своите пријатели

Србија никогаш не била подалеку од Европа, а нејзината репутација е најлоша по 1999 година, изјави Виола фон Крамон, европратеничка на Зелените и известувач на Европскиот парламент за Косово и споредувајќи ги промените во Европа со падот на Берлинскиот ѕид, рече да се „разбуди“. Loading… „Не сум сигурna дека луѓетоПрочитај повеќе