Вилнус

Сподели со своите пријатели

Вилнус, главниот град на Литванија, го слави својот 700-ти роденден, но меѓу туристите кои деновиве шетаат по неговите улици, ги нема вообичаените посетители од Русија и Белорусија како претходните години. Loading… Гостите од тие две соседни земји на Литванија беа меѓу најбројните странски гости во текот на јануари, кога еПрочитај повеќе