вести локално

Сподели со своите пријатели

Во големата сала на поранешен Комитет утре со почеток во 10:00 часот ќе продолжи осмата седница на Советот на Општина Куманово. Loading… На дневен ред ќе бидат и натаму советничките прашања, односно оние советници кои на првиот дел од седницата немаа време да му постават прашање на градоначалникот Максим ДимитриевскиПрочитај повеќе