велосипеди

Сподели со своите пријатели

Холандското министерство за инфраструктура предложило парична надокнада за велосипедистите кои на работа одат на две тркала. – Да излеземе од автомобилите и да ги земеме велосипедите. Целта ни е да придобиеме уште околу 200.000 луѓе кои на велосипедите ќе изминат три милијарди километри или повеќе, рекла Стиентје ван Велдховен, одПрочитај повеќе