вакцина

Сподели со своите пријатели

На старот на запишување на првачиња во новата учебна година, на ниво на Македонија се очекува да се запишат нови 20 000 првачиња. Според законските одредби, покрај обавезниот извод од книга на родени, родителите ќе треба да поднесат и  потврда од матичен лекар за уредна имунизација. Loading… Според Министерството за образованиеПрочитај повеќе