Управа за јавни приходи

Сподели со своите пријатели

Управата за јавни приходи ги информира граѓаните дека вчера и денес непознат испраќач користејќи го логото на УЈП преку СМС пораки се обидел да наведе граѓани да споделуваат лични и податоци од дебитни и кредитни картички. Loading… Пораките се испраќани од телефонскиот број +38979212628 со следната содржина “Извршете ја задолжителнатаПрочитај повеќе