УОМО Панче Пешев

Сподели со своите пријатели

На 13 – тиот меѓународен натпревар на млади музичари кој се одржа во Уб , Република Србија, учество земаа тројца ученици од УОМО ”Панче Пешев” од Куманово кои посетуваат настава во класата на проф. м-р Сандра Зојчевска. Loading… Сите тројца ученици земаа прво место, соопшти денес професор Зојчевска. – Емира МуслиуПрочитај повеќе