УНИТ

Сподели со своите пријатели

Стечајните работници од Куманово, членови на Здружението на стечајни работници ”УНИТ”, денес протестираа во Скопје, во обид да остварат средба со надлежните, како би ги пренеле своите барања. Loading… По завршувањето на протестите пред Министерството за финации, труд и социјала и Владата на РМ, стечајците се упатиле пред средношколскиот кампПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Стечајните работници од Куманово, членови на Здружението на стечајни работници ”УНИТ”, за утре во 10 часот најавија протест пред зградата на Министерството за труд и социјална политика, Министерството за финансии и Владата на РМ. Loading… Утре уште еднаш ќе побараме остварување на нашите барања, вели Лилјана Георгиевска, претседател на ”УНИТ”,Прочитај повеќе