учителка

Сподели со своите пријатели

Теми Вадел од Џорџија, починала месецов на 59-годишна возрасто по борба со рак. Наместо цвеќе, Теми сакала нејзините пријатели, членови на семејството и колегите да донесат и да донираат училишен прибор, ранци и книги за децата кои немаат пари. https://kumanovskimuabeti.mk/emotivna-poddrshka-na-uchenici-do-profesorka-zabolena-od-karcinom-video/ Loading… Фотографии од поменот на Теми Вадел предизвикаа возхит кајПрочитај повеќе