Трир

Сподели со своите пријатели

Судот во градот Трир на југозападниот дел на Германија осуди на доживотен затвор Германец (52), кој во декември 2020 година дивееше низ улиците на тој град, убивајќи пет, а тешко рани 18 лица. Loading… Германската новинска агенција ДПА објави дека судиите заклучиле дека човекот, чие име не е објавено заПрочитај повеќе