Транг

Сподели со своите пријатели

Во тајландскиот град Транг, луѓето се будат пред 4 часот наутро и одат во темни сали или киосци за брза храна за да го извршат својот утрински ритуал. Loading… Жителите на овој град имаат репутација на вистински гурмани кои јадат и до девет пати на ден. Нема многу места воПрочитај повеќе