Тони Блер

Сподели со своите пријатели

Поранешниот британски премиер Тони Блер изјави дека климатските проблеми не можат да се решат без учество на Кина. Loading… Блер ги предупреди лабуристите дека не вреди да се наметнуваат дополнителни трошоци на гласачите за спроведување на „зелените политики“, бидејќи, како што рече, се важни само емисиите на загадување во Кина.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Поранешниот британски премиер Тони Блер денеска изјави дека војната во Украина ќе заврши само кога рускиот претседател Владимир Путин „кристално јасно ќе стави до знаење дека неговите воени амбиции не можат да се остварат“. Loading… „Оригиналните воени амбиции на Путин се распаднаа, Украинците покажаа неверојатен стоицизам и храброст, а ЗападотПрочитај повеќе