Тоде Мендол

Сподели со своите пријатели

Вкупно 29 семејства на загинатите и осудени за настаните во кумановската населба Тоде Мендол („Диво насеље“) добија пари од косовското Министерство за финансии согласно одлуката на Владата на Косово. Вкупно 290.000 евра ќе бидат доделени на 29 семејства на загинати и осудени за настаните во кумановската населба од мај 2015Прочитај повеќе