татко

Сподели со своите пријатели

Јујуберот Хоби Стјуарт (27) на своите пријатели им најави дека ќе стане татко на близнаци. Трудница се сликала со 20.000 пчели на стомакот, но љубовта кон нив не завршила среќно (фото+видео) Loading… Иако тој и девојката не биле во врска, очекувал дека децата ќе ги одгледуваат заедно, но се покажалоПрочитај повеќе