социјални станови

Сподели со своите пријатели

„Владата е силно решена за решавање на станбеното прашање на најранливите категории граѓани“ најави министерот за транспорт и врски Горан Сугарески по средбата со директорот на АД за стопанисување со станбен и деловен простор Христијан Трајковски кон крајот на ноември минатата година. Притоа најави дека во следниот период ќе бидатПрочитај повеќе