слон

Photography of Brown Elephant

Сподели со своите пријатели

Американската туристка која била фатално нападната од слон во националниот парк Кафуе во Замбија, стана втората Американка убиена од слон во таа земја оваа година, објавија денеска локалните медиуми. Loading… Американката Џулијана Гле Турно пред трагичниот инцидент што се случил на 19 јуни била во возило и гледала стадо слоновиПрочитај повеќе