Слаѓана Стојанова

Сподели со своите пријатели

Во петок (11 ноември 2022), со почеток во 18 часот, во просториите на Здружение на пензионери Куманово, на ул.Димитар Влахов (до Стара Црква) ќе се одржи промоција на книгата „МАЈКА СЛОБОТКА ХЕРОЈ НА ВРЕМЕТО” oд авторот Д-Р ТОДОР БУРНАЗОВСКИ. Loading… На настанот за книгата ќе зборува проф.д-р Ферид Мухиќ, аПрочитај повеќе