Промоција на книгата „МАЈКА СЛОБОТКА ХЕРОЈ НА ВРЕМЕТО“

Сподели со своите пријатели

Во петок (11 ноември 2022), со почеток во 18 часот, во просториите на Здружение на пензионери Куманово, на ул.Димитар Влахов (до Стара Црква) ќе се одржи промоција на книгата „МАЈКА СЛОБОТКА ХЕРОЈ НА ВРЕМЕТО” oд авторот Д-Р ТОДОР БУРНАЗОВСКИ.

Loading...

На настанот за книгата ќе зборува проф.д-р Ферид Мухиќ, а извадоци од книгата ќе чита актерот Горан Илиќ.

Водител на настанот ќе биде Слаѓана Стојанова.

Интегрално соопштение.