скриена камера

Сподели со своите пријатели

Еден издавач на станови од Велс ја шокираше биратнската јавност откако на интернет се појави снимка на која тој на една жена и нуди бесплатен стан, но под еден сулов. Тој објавил стан кој го изнајмува за 650 фунти, но во огласот навел и дека постои алтернативна форма на плаќање.Прочитај повеќе