СИДА

Сподели со своите пријатели

Едно лице е регистрирано како новопозитивен случај на ХИВ/СИДА во Куманово во тековната година, соопштија надлежните од епидемиолошката служба од Центарот за јавно здравје. Loading… Лани и полани исто така беше евидентиран по само еден случај. Сите кои имаат ризичен однос, оние кои инјектираат дрога, кои се сомневаат, можат даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Едно лице е новопозитивен случај на ХИВ/СИДА во Куманово во тековната година, соопштија денеска надлежните од епидемиолошката служба од Центарот за јавно здравје. Лани исто така бил евидентиран еден случај. Loading… – Сите кои имаат ризичен однос, оние кои инјектираат дрога, кои се сомневаат, можат да се тестираат анонимно, доверливоПрочитај повеќе