Сергеј Меликов

Сподели со своите пријатели

Повеќе од 15 полицајци и неколку цивили загинаа во терористички напади во Дербент и Махачкала, во јужната руска република Дагестан, денеска гувернерот Сергеј Меликов објави нов биланс на нападите. Loading… Во неделата беа извршени неколку напади врз синагога и црква во Дербент, како и врз православна црква и две полицискиПрочитај повеќе