Сер Родерик Лајн

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин ќе ги „засили немирите“ на Запад ако продолжи да влегува во подлабоки неволји во Украина, изјави поранешниот британски амбасадор во Русија, Сер Родерик Лајн. Loading… „Мислам дека тие ќе се обидат да поттикнат повеќе конфликти на Балканот. Мислам дека би можеле да видиме уште поголема рускаПрочитај повеќе