Сектор за урбанизам

Сподели со своите пријатели

Секторот за урбанизам на Општина Куманово денеска апелираше до сопствениците на склонопадни објекти да интервенираат и да ги отстранат. Loading… – Водиме постапки од она што ќе го видиме на терен, постапуваме по службена должност, односно комисијата формирана од градоначалникот постапува по службена должност меѓутоа и по претставки од граѓани.Прочитај повеќе