Сања Бојаниќ

Сподели со своите пријатели

„Секој куршум има мета! Слави со срце, не со оружје“ е слоганот на новата кампања за подигнување на јавната свест за опасностите што произлегуваат од носењето и злоупотребата на мало и лесно оружје. Активноста ја спроведува Министерството за внатрешни работи во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).Прочитај повеќе