Самуел Жбогар

Сподели со своите пријатели

Заврши проектот за реконструкција и изградба на фекалната канализација на подрачјето на Општина Куманово кој се реализираше во изминатите 14 месеци, а кој беше финансиран од страна на Европската унија.   Loading…   Во присуство на евроамбасадорот Самуел Жбогар и министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураку, денескаПрочитај повеќе