Самоа

Сподели со своите пријатели

Жителите на пацифичките острови Кирибати и Самоа први ја дочекаа Новата година, во 11 часот по средноевропско време. Loading… Новата година во Кирибати се слави два дена на 31 декември и 1 јануари. Рестораните и клубовите се отворени во текот на ноќта, а во пресрет на забавата вообичаено е луѓетоПрочитај повеќе