Сахар Табар

Сподели со своите пријатели

Иранката која на јавноста и стана позната поради објавувањето на фотографии на кои изгледа како зомби верзија на популарната актерка Анџелина Џоли, излезе од затвор и за прв пат го покажа своето вистинско лице. Loading… Иранката Сахар Табар ги шокираше корисниците на социјалните мрежи со своите фотографии на кои наликуваПрочитај повеќе