САЕ Тигар

Сподели со своите пријатели

Полициските припадници кои беа дел од антитерористичката акција во кумановската населба Диво Насеље добија огромен мурал во центарот на Куманово. Loading… Автори на живописниот мурал се членовите на здружението „Форма“ од Куманово кои дошле на ваква идеја со цел да им изразат почит на трагично загинатите бранители, но и наПрочитај повеќе