Руски партизани

Сподели со своите пријатели

Откако во атентат беше убиена Дарија Дугина, ќерката на рускиот филозоф Александар Дугин, која се смета за блиска до рускиот претседател Владимир Путин, некои членови на политичката елита во земјата почнаа да шпекулираат дека руските „партизани“ – одметничките сили – стоеле зад бруталното убиство и дека од Москва и одПрочитај повеќе