русјиа

Сподели со своите пријатели

Британското Министерство за одбрана во својот дневен извештај за ситуацијата во Украина пишува дека Русија почнала да го напаѓа украинското пристаниште Измаил бидејќи развила апетит за напади во близина на териториите на НАТО. Loading… „Во последните две недели Русија неколкупати ги нападна украинските пристаништа на Дунав со ирански беспилотни леталаПрочитај повеќе