Ритер Спорт

Сподели со своите пријатели

Германскиот производител на чоколади Ritter Sport ќе го продолжи својот бизнис во Русија, објави вчера новинската агенција ДПА, повикувајќи се на портпарол на компанијата. Loading…   За неколку часа во Австралија падна дожд колку што обично паѓа за еден месец   „Ritter Sport ќе продолжи да испорачува чоколадо во Русија.Прочитај повеќе