републиканци

Сподели со своите пријатели

Сенаторите објавиле дека е постигнат договор за буџетот за наредните две години, кој предвидува поголеми расходи за одбраната и другите домашни програми, а како што наведува Ројтерс, се работи за цифра од 300 милијарди долари. Лидерот на републиканското мнозинство во Сенатот на САД Мич Мекон и лидерот на демократите ЧакПрочитај повеќе