Рене Троказ

people holding France flag in the street

Сподели со своите пријатели

Министерството за надворешни работи на Франција соопшти дека го назначи Рене Троказ за специјален пратеник за Западен Балкан и констатира дека тоа е во согласност со зголемената вклученост на Франција во регионот, во контекст на пристапот на Западен Балкан кон Европската Унија. Loading… Специјалниот пратеник Троказ ќе биде вклучен воПрочитај повеќе