Ребека Гринспан

Сподели со своите пријатели

На прес-конференција во четвртокот во Женева, генералниот секретар на УНКТАД, Ребека Гринспан, која учествува во преговорите, истакна дека договорот меѓу Украина и Русија овозможил да се намали светската цена на прехранбените производи седум последователни месеци. Loading… „Надминавме 14 милиони тони кои беа дистрибуирани благодарение на Црноморската иницијатива за житни култури“,Прочитај повеќе