Рамил Ракматуловиќ

Сподели со своите пријатели

Велика Британија воведе санкции за руски полковник кој командува со тенковска дивизија на руската армија која е на фронтот од почетокот на инвазијата на Украина на крајот на февруари. Loading… Полковникот Рамил Ракматуловиќ е санкциониран поради улогата командант на 90-та тенковска дивизија, соопшти британското Министерство за надворешни работи. Објавувајќи санкцииПрочитај повеќе