Рајко Каришиќ

Сподели со своите пријатели

Триесет и две дела од истакнатиот уметник и фотограф Рајко Каришиќ од Белград, Србија, ќе бидат изложени во Куманово од 14 до 25 јуни. Loading… Станува збор за изложба на уметничка фотографија „ПРАВОСЛАВИЕ“ која ја организира Здружението за промоција на интелектуални, мултикултурни и спортски вредности – МОТУС од Куманово преку својотПрочитај повеќе