Prime

Сподели со своите пријатели

Инспектори на словенечката управа за безбедност на храната ја забранија кофеинската верзија на енергетскиот пијалок Prime бидејќи содржи состојка Л-теанин, која не е дозволена во безалкохолните пијалоци во ЕУ. Loading… Верзијата на хидратантниот пијалок останува на полиците на словенечките продавници, пишува 24ur.com. Како што пишуваат, увидот врз основа на пријаватаПрочитај повеќе